Laat zien wat je waard bent

Raadhuis is een creatief bureau. We ontwerpen en ontwikkelen visuele identiteiten, websites en campagnes. Gefundeerd in strategische keuzes en met oog voor uniek design. Wij laten zien wat jouw merk waard is.

Raadhuis
Scroll naar beneden

Diensten

Ga voor de beste versie van je merk

Een goed merk heeft een helder en onderscheidend verhaal. De visualisatie daarvan noemen we visuele identiteit. Dat gaat verder dan logo en kleuren. Het gaat ook om typografie, vormentaal, fotografie, video, patronen en iconen.

Meer over Visuele identiteit
Visuele identiteit

Vertel jouw verhaal op je website

Wij geloven dat iedere organisatie uniek is en een eigen verhaal te vertellen heeft. Daarom zijn de websites die wij bouwen altijd maatwerk en een uitwerking van onze creativiteit. Wat we bedenken kunnen we bouwen. Zowel in vorm als in techniek.

Meer over Websites
Websites

Alles begint met creatie

Wij geloven dat creatie en vormgeving zo vroeg mogelijk in het proces aangepakt moeten worden. Zodat we snel kunnen uitproberen of iets werkt én visueel kunnen aantonen dat we elkaar begrijpen. Een creatieve invalshoek, toffe visuals, sterke media en wat verrassingen zoals een sterke activatie of guerilla-acties. Bij Raadhuis gaan we voor een campagne waar je trots op bent, die een beetje mag schuren. En dat moet natuurlijk wat opleveren.

Meer over Campagnes
Campagnes

Recent werk

Werk waar we trots op zijn. Altijd in co-creatie met onze opdrachtgevers.

Bekijk alle projecten

Bekijk onze
showreel

Bekijk onze showreel

Contact

Kerklaan 9
1829 BS
Oudorp (Alkmaar) (072) 564 07 15

Bekijk op de kaart
Vul het contactformulier in


Kennismaken?

Bel of mail voor een afspraak bij creatief bureau Raadhuis met
Bart van Koppen

bart@raadhuis.com
(072) 564 07 15