Alles begint met creatie

Een goede campagne is volgens ons:

Aanvullend op je merk

Creatief uitgesproken

Grafisch onderscheidend

Breed inzetbaar

Effectief

Scroll naar beneden

Alles begint met creatie, vooral als het gaat om slimme, creatieve campagnes. We streven naar het beste idee, gebaseerd op de uitdagingen in de briefing. Een écht goed idee herkennen we aan de vele mogelijkheden in on- en offline middelen, waarmee we je graag verrassen.

Kickoff

Voor we starten, organiseren we een kickoff. Waar we de juiste vragen stellen. Kritisch zijn op de briefing of strategieën die worden aangeleverd. Onze laatste vraag zal altijd zijn: vinden jullie dat wij genoeg weten om losgelaten te worden? Als die vraag met ja wordt beantwoord gaan we verder met de conceptsprint.

Conceptsprint

Gedurende 2 weken besteden we 32 uur aan de conceptsprint. We kijken wat we goed vinden, wat beter kan en wat eigenlijk niet werkt. Laat het aan ons over. Want een campagne om trots op te zijn krijg je alleen door veel liefde en aandacht te investeren. Door te speuren naar invalshoeken, kauwen op woorden, zoeken naar concepten en vormen vanuit alle hoeken en niet stoppen tot er iets staat.

Aanpak

Het kiezen van de juiste media-inzet is óók creatie. Daarnaast helpt het als de campagne in diverse vormen op je af komt, dus een goede mix tussen offline, print, PR, activatie, buitenreclame, etc. is belangrijk. Je kan ervoor kiezen om zelf de campagne te beheren, of het ons laten doen. Samen kiezen we uiteindelijk de beste aanpak. Lekker.

Bekijk ook