Onderwijs

Goed onderwijs verdient uitstekende communicatie

Onze maatschappij verandert in rap tempo. Een duidelijk profiel is niet alleen voor bedrijven belangrijk maar ook voor scholen. Raadhuis helpt je met het scherpstellen en het uitdragen daarvan.

Waar sta je voor als school? Hoe kijk je tegen het onderwijs aan? Wat is je plaats in de maatschappij en wat is je visie op de toekomst? Het karakter van een school is veel meer dan alleen het onderwijsaanbod. Door een duidelijke profilering geef je leerlingen (en ouders) echt wat te kiezen. In ieder geval meer dan welke school het dichtst bij is ;-). Maar je profileert je ook ten opzichte van potentiële werknemers. En trekt de werknemers aan die bij je passen en die je verder kunnen brengen.

Visuele identiteit

Heb je als school of als bestuurlijke organisatie een duidelijke profilering geschreven dan zetten wij die om in een logo en huisstijl. En we werken deze uit in verschillende communicatiemiddelen.

Is onderwijsvernieuwing een apart traject binnen de school? Wij geven vorm aan jullie visie en zetten een apart merk neer voor het traject. Alle communicatie aan medewerkers, ouders en stakeholders gaat eenduidig en herkenbaar onder dit merk.

Website

We verzorgen de ontwikkeling van je website van begin tot eind. Op basis van het verhaal van de organisatie en de huisstijl ontwikkelen we een op maat gemaakte website waarbij we desgewenst ook fotografie en tekst verzorgen. Waar nodig koppelen we met externe applicaties zoals Magister of Meesterbaan.

Wervingscampagne

Voor de werving van nieuwe leerlingen proberen we zoveel mogelijk passende groep 8 leerlingen en hun ouders op de open dagen / avonden te krijgen. De groep 8 pagina op de website zetten we in als belangrijkste conversiepagina. Lokaal zetten we on- en oflline media in om zoveel mogelijk bereik te genereren waarbij social campagnes een steeds belangrijker deel innemen.

Voor wie?

We werken voor individuele scholen maar ook vaak voor overkoepelende schoolbesturen. Juist deze besturen zien wij als de partij die profilering en richting zou moeten stimuleren en aanjagen bij de aangesloten scholen.

Kom in contact met Bart van Koppen

Bel of mail voor een afspraak.

bart@raadhuis.com
(072) 564 07 15