Terug naar het overzicht

Masha Ursem

Creatie

Sinds begin 2020 bij Raadhuis, maar door de wol geverfd in de praktijk als ontwerper/ vormgever. Masha is veelzijdig, doortastend en heeft een neus voor de finesses en een scherp oog voor detail. Lang verhaal kort; Masha maakt hele mooie dingen.

Masha is geboren in Wognum maar woont in Amsterdam. Ze verlaat huis en haard graag voor een mooie reis. Mexico en Guatemala stonden al op haar planning maar een ingewikkeld gebroken voet deed het plan struikelen. Deze reizen houdt ze dus nog tegoed.

Masha loopt graag en veel hard, normaal gesproken, in het wild of bij loopevenementen maar ook hier zit haar voet dwars. Wandelen kan wel weer dus doet ze dat zoveel mogelijk en het liefst heeel vroeg in de ochtend. Zonsopgang zien in Amsterdam, kan het mooier? Jawel; ze bakt en kookt ook heel graag, iets wat we bij Raadhuis allemaal heel fijn vinden. Wat ze niet deelt eet ze zelf op, zeker als er chocola in zit. En is ze niet thuis aan het levensgenieten, filmpje, wijntje, gin-tonic erbij, dan doet ze dat wel ergens anders, met vriendinnen of familie, op festivals of concerten of gewoon in het park.

Wij zijn blij met Masha.