QLS

QLS is een innovatief familiebedrijf dat zich de afgelopen jaren razendsnel heeft ontwikkeld tot één van de grotere spelers op het gebied van logistieke e-commerce in Nederland.

Geschreven door Danny de Boer

Innovatie

De digitale uitstraling bleef achter. Daarom werden wij gevraagd om een nieuwe website te ontwikkelen. Deze moest het innovatieve karakter van het bedrijf goed naar voren brengen, maar tegelijkertijd ook de persoonlijke cultuur laten zien. 

“Naast dat de website nu veel beter bij onze organisatie past en mee kan richting de toekomst, zijn het aantal aanvragen van leads via de website verdubbeld.”

Marvin Pelupessy / QLS
qls-logo-transformatie

Visuele identiteit

Hoewel we de opdracht kregen om (alleen) een nieuwe website te ontwikkelen, waren er ook nog wat wensen in de doorontwikkeling van de visuele identiteit. Er was een herkenbaar logo, maar de huisstijl was niet gedefinieerd. We hebben het logo een kleine update gegeven om deze wat moderner te laten ogen. Tevens hebben we het kleurenpalet verfrist en is er een passende beeld- en vormentaal gedefinieerd die we hebben ingezet voor het webdesign.

Gebruik van video’s en micro-animaties

Om de website dynamisch te laten aanvoelen hebben we veel video’s en micro-animaties gebruikt. Dit weerspiegelt het innovatieve gevoel dat je ook ervaart als je door het bedrijf heen loopt, waar veel gebruik wordt gemaakt van bijvoorbeeld robotisering.

qls-website-visual qls-website-visual qls-website-visual qls-klanten-visual

Modulair opgezet

De website is zo veel mogelijk modulair opgezet zodat de marketeers van QLS veel flexibiliteit hebben om de website in te delen zoals zij dat willen.

Volgende project