Vacature

Creatieve Frontend Developer

32-40 uur in de week
Alkmaar (Oudorp)

Wij zoeken een creatieve front-end developer. Iemand die geen genoeg kan krijgen van webdesign, HTML, CSS en Javascript, oftewel: je ontwerpt en brengt designs tot leven op het web.

“Ik kwam tijdens mijn opleiding Interactieve Media aan de Hogeschool van Amsterdam terecht bij RAADHUIS. Als stagiair heb ik het bedrijf ontdekt en kwam ik er al snel achter dat mijn passie bij online lag. Ik kreeg de kans om mijzelf te ontwikkelen op een hoog niveau en dat beviel heel goed van beide kanten. Ik kreeg een contract en nu 13 jaar later ben ik inmiddels doorgegroeid tot Lead Front-end Developer. Dat is precies wat RAADHUIS is. Een toffe club creatieven, waar iedereen zijn eigen specialisatie heeft, maar waar er ook vooral ruimte is voor ontwikkeling.”

Dennis Groot - Lead Frontend bij Raadhuis
Als front-end developer werk je dagelijks aan de mooiste online projecten. Je krijgt creatieve vrijheid om nieuwe technieken te ontdekken, toe te passen en daarmee klanten te verrassen. Wij werken vaak in kleine projectteams waarin de lijnen kort zijn. Dat zorgt voor diversiteit in je werkzaamheden, maar ook voor veel verantwoordelijkheid. Een ideale werkomgeving om jezelf optimaal te ontwikkelen, toch?

RAADHUIS werkt voor mooie klanten uit de regio, zoals Stedelijk Museum Alkmaar, Filmhuis Alkmaar en Podium Victorie, maar ook daarbuiten: Kustwacht, Ecomare en Foleon. Al deze klanten willen natuurlijk meegaan met de tijd, dus is het de verantwoordelijkheid van het online team om ze zo goed mogelijk te bedienen.

Verantwoordelijkheden

Wie ben jij?

Wat bieden wij jou?

(Beetje) solliciteren?

Enthousiast?

Mail je CV en motivatiebrief naar danny@raadhuis.com.

Danny de Boer

Twijfel?

Mail je CV en twijfelbrief naar danny@raadhuis.com.

Danny de Boer

Werken met Dennis, Guus, Patrick, Jorgen en Danny?

En Cylia, Dudok, Floor, Joyce, Bart, Diana en Tom.

Over ons

RAADHUIS is een creatief communicatiebureau gevestigd in Oudorp (Alkmaar). Wij werken voor regionale opdrachtgevers, zoals Filmhuis Alkmaar, Stedelijk Museum Alkmaar, SAKS, Link Jongerenwerk, Podium Victorie etc. Maar ook voor Ecomare, Kustwacht, Foleon, QLS en Klimbos. Onze projecten kenmerken zich door een hoog niveau in creatie, design en development. Altijd vanuit slimme, strategische uitgangspunten.

Op online werken we dagelijks aan de mooiste websites. Een vormgever komt met een statisch design of een goed concept. Aan ons de taak om dit levendig te maken en te vertalen naar een webtoepassing. Dit kan een website zijn, maar ook een online magazine of een e-mailtemplate.

We werken hard voor onze opdrachtgevers en zijn ontzettend zuinig op de relatie die we opbouwen. We gaan niet alleen voor opdrachtgevers door het vuur maar ook voor onze raadsleden. Bij RAADHUIS hangt een huiselijke, informele en creatieve sfeer. We lunchen samen aan een goed gevulde tafel en na de lunch spelen een potje rond de tafeltennistafel of gaan we naar buiten om een balletje hoog te houden. Vrijdagmiddagen brengen we door op het gele bankje met een borrel.

Wil jij dit? Dan willen we je graag leren kennen zodat je ons kan overtuigen dat je de beste front-end developer voor RAADHUIS bent. Daarnaast willen we natuurlijk ook laten zien dat RAADHUIS de beste plek is voor jou.

Mail jouw portfolio met verschillende online projecten, CV en motivatiebrief naar danny@raadhuis.com

Niet direct solliciteren?

Misschien weet je nog niet zeker of je wil solliciteren. Misschien weet je niet zeker of je de juiste persoon voor ons bent. Stuur Danny gewoon een mailtje en maak een afspraak voor een kopje koffie. Het is bizar hoeveel inzicht een half uurtje kennismaken kan geven.

Je mag ook een mailtje sturen naar Patrick (Wordpress developer), Jorgen (Support developer), Dennis of Guus (frontend developers). Of iemand anders van ons team.

Neem je tijd, kies een manier die bij je past. Maar om je vast te laten wennen aan deadlines: deze vacature sluit op 1 mei 2024.


Check dit ook

Koffie?

Thee mag ook, of water. De cappuccino melk is vaak op of over datum. Je mag zelf kiezen met wie je graag om tafel zit.

Als het je niet uitmaakt kun je bellen naar 072 564 07 15 of mailen naar info@raadhuis.com.

Kerklaan 9
1829 BS
Oudorp (Alkmaar)

Bekijk op de kaart
Danny de Boer

Danny de Boer

Websites en marketing

Bart Verbiest

Bart Verbiest

Branding en concept