Vacature grafisch ontwerper

Wij zoeken een talentvolle designer met liefde voor vorm, typografie en concept.

Wat ga je doen

Als Vormgever werk je aan uiteenlopende klussen. Grote trajecten, zoals (re)branding, campagnes en grafisch uitgesproken websites. Maar je werkt ook aan de opmaak van divers printmateriaal, social posts, digitale magazines, etc. Met het team verdelen we iedere week het werk en helpen we elkaar. We verwachten dat je de juiste vragen aan onze opdrachtgevers kan stellen, zodat je visuele werk aansluit bij de vraag die er ligt: ook als die nog niet helemaal duidelijk is. Je hebt serieuze ervaring met Adobe Creative Cloud en vind het geen probleem om in Alkmaar op kantoor te werken.

Wie ben jij?

  • Je hebt kennis en ervaring met het opzetten van een rebranding of nieuwe visuele identiteit.
  • Je hebt kennis en ervaring met Adobe Creative Cloud.
  • Je staat ervoor open om je werkproces aan te passen naar onze standaarden.
  • Je bent proactief en altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
  • Je bent flexibel en kunt makkelijk schakelen.
  • Je vindt het leuk om out-of-the-box maatwerk shizzle te maken in een team met uiteenlopende disciplines.
  • Je vindt het leuk om in een relatief klein team te werken waarin je veel inspraak hebt over je eigen toekomst.

Wat bieden wij jou?

Ten eerste: werken bij het leukste creatieve bureau boven Amsterdam. Een inspirerende, informele, huiselijke sfeer met veel vrijheid om je werk in te delen. Een potje voetbal, tafeltennis of darten tussen de middag. En natuurlijk werken aan toffe projecten. Onze business is continu in beweging en nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar snel op. We proberen elkaar te inspireren. Zowel door interne sessies als buiten de deur. We bezoeken creatieve events, conferenties en musea. We voorzien je van een Macbook Pro. Op basis van een fulltime aanstelling bieden we je 25 vakantiedagen, een marktconform salaris en reiskostenvergoeding.

Wil jij dit? Dan willen we je graag leren kennen zodat je ons kan overtuigen dat je de beste Vormgever voor RAADHUIS bent! Daarnaast willen we natuurlijk ook laten zien dat RAADHUIS de beste plek is voor jou.

Mail jouw CV en motivatiebrief naar bartverbiest@raadhuis.com