Werken bij

Raadhuis is een creatief bureau dat organisaties helpt met het vertellen van hun verhaal. We ontwerpen en ontwikkelen websites, visuele identiteiten, campagnes en uiteenlopende communicatie-oplossingen. Dat doen we voor mooie klanten uit de regio, zoals Dijk & Waard, Vonk, Gemeente Hollands Kroon, maar ook daarbuiten: Jeugdfonds Sport & cultuur, Owlin en Foleon. Samen met het team zorg jij ervoor dat die merken altijd creatief en grafisch uitgesproken zijn.

Onze cultuur

Bij Raadhuis hangt een fijne, gezellige sfeer. Maar er wordt ook hard gewerkt en serieus gekeken naar het beeldscherm. In stilte met een muziekje. Je hoort het typen op toetsenborden en klikken op de muis. Af en toe een rinkelende telefoon en collega’s die in overleg gaan voor een toffe designsprint, briefing met klant of de oplevering van een nieuwe website. Of goeie, kritische discussies om het mooiste voor de klant neer te zetten.

We zeggen je en jij. Dragen gewoon een spijkerbroek met hoodie. Of wat netter. Wat jij wil. Korte broek in de zomer bijvoorbeeld. Gewoon lekker informeel. En we werken samen. Weinig interessantdoenerij.

Tijdens lunchtijd worden er mooie gesprekken gevoerd en gelachen. Soms een potje voetbal of tafeltennis. Of een wandeling. De zomer wordt gevierd met een bbq en borrels. Verjaardagen met taart en cadeaus. En Sinterklaas en de Kerstman komen ook over de vloer. Altijd een gezellige boel dus, maar alles op z’n tijd. Want we verliezen de deadlines nooit uit het oog, houden van een goede planning. We willen vooral mooi werk afleveren. Waar we trots op zijn. Daarom hangt veel van ons werk dan ook aan onze muren.

Vacatures

Staat jouw vacature er niet tussen?

Jammer! Maar dat wil niet zeggen dat er niets mogelijk is. We zijn altijd benieuwd naar talent, skills en fijne mensen uit de regio. Stuur ons een berichtje en vertel een beetje over jezelf. Wie weet wat daar uit komt.

Contact