{ }

Vertel jouw verhaal op je website

</>

Scroll naar beneden

Briefing en concept

Wij ontwikkelen maatwerk WordPress websites. We werken dus niet met vaste templates of thema’s in WordPress. Wat we samen bedenken, kunnen we ook bouwen. We maken dit concreet middels vragenlijsten en een kick-off met jullie belangrijkste stakeholders.

Na de kick-off gaan wij aan de slag in een concept sprint. We proberen dingen uit voor de website in schets, wireframes, maar vaak ook al in webdesign. Concepten zijn namelijk beter te beoordelen als ze in context staan van jullie merk en visuele identiteit.

Na de concept sprint presenteren we onze opbrengsten en bepalen we samen wat de omvang van het project gaat worden.

 

Webdesign

Als het concept staat, gaan we alle benodigde templates en functionaliteiten uitwerken in een webdesign. Dit doen we voor verschillende schermformaten en meestal zetten we ook een interactief prototype op. Op deze manier kunnen jullie goed beoordelen hoe de website er straks uit gaat zien en werken. We raden aan om het prototype ook te laten testen door een groep van eindgebruikers.

Wordpress

Onze websites worden maatwerk ontwikkeld in ons eigen thema binnen WordPress. We maken hierbij gebruik van de laatste technieken en werken volgens de WCAG richtlijnen en het mobile first principe. Tijdens de technische ontwikkeling wordt ieder template van webdesign omgezet naar frontend en daarna geconfigureerd in WordPress. Dit gebeurt in verschillende sprints waarin we deelopleveringen doen van templates en functionaliteiten van de WordPress website. Zo blijven jullie nauw betrokken bij het proces.

Content

Wij zetten alle pagina’s klaar in WordPress en vullen deze met short copy. Dan zijn jullie aan zet om de gehele website te vullen met content. Voorafgaand hieraan zullen we jullie website beheerders een CMS cursus geven. In overleg kunnen wij ook ondersteunen bij de ontwikkeling van content. We hebben hiervoor een flexibele schil beschikbaar met tekstschrijvers, fotografen en videomakers.

Zodra alle content is gevuld, gaan wij nog één keer de volledige website testen. Hierbij doorlopen wij onze kwaliteitschecklist en wordt de website o.a. getest op verschillende schermformaten, de WCAG richtlijnen en in de meest gebruikte browsers. De laadsnelheid wordt geoptimaliseerd met behulp van Google Pagespeed Insights en Google Analytics wordt geconfigureerd.

Livegang

Het grote moment is daar, de website gaat live. We proberen dit moment altijd zo goed mogelijk voor te bereiden zodat op de dag van livegang alles soepel verloopt. En dan rest er nog maar één ding: het samen vieren!

Bekijk ook