Campagnes

Bij Raadhuis gaan we voor een campagne waar je trots op bent, die een beetje mag schuren. En dat moet natuurlijk opleveren.

Koffie?

Zoek je zoiets?


Campagneplan

Indien nodig helpen we je met het opstellen van je campagneplan. Doel, doelgroep, media, budget, planning: alles logisch op een rijtje.

Creatief concept

Creatie is de basis van alles wat we doen bij Raadhuis, dus onze campagnes zijn opvallend, uitgesproken en een verlengde van je merk.

Social campagne

In samenwerking met gespecialiseerde partners creëren we materiaal voor social media. Vaak Instagram, Facebook en LinkedIn, maar ook Youtube en TikTok.

2-signs, abri’s en billboards

Wij geloven dat (lokale) campagnes beter werken als ze op meerdere manieren zichtbaar zijn. Zoals buitenreclame.

Advertenties

In sommige gevallen is het een goed idee om na te denken over advertenties in weekbladen, kranten, vakbladen of specials voor meer zichtbaarheid.

Activatie

Een uniek evenement, spectaculair vormgegeven object, verrassend optreden of een opvallende guerrilla actie kan soms viraal gaan.

Reviews


Sybren Arnoldus

Dat Raadhuis een professioneel bedrijf voor creatieve communicatie is, mag duidelijk zijn. Maar het belangrijkste zijn de leuke, open medewerkers waarmee je echt kan samenwerken.

Gilles

Zeer tevreden, ze voelen je goed aan als klant zijnde. Luisteren goed naar de wensen en hebben een zeer duidelijke eigen mening. Geen ja knikkers, daar wordt je in mijn optiek alleen maar beter van. Samen sterk is dan ook zeker het motto.

(Nog) meer weten?


Koffie?

Thee mag ook, of water. De cappuccino melk is vaak op of over datum. Je mag zelf kiezen met wie je graag om tafel zit.

Als het je niet uitmaakt kun je bellen naar 072 564 07 15 of mailen naar info@raadhuis.com.

Kerklaan 9
1829 BS
Oudorp (Alkmaar)

Bekijk op de kaart
Danny de Boer

Danny de Boer

Websites en marketing

Bart Verbiest

Bart Verbiest

Branding en concept