Websites

Strakke vormgeving, uitgesproken beelden en toffe animaties: bij ons werken designers en developers als een team om écht gave websites te ontwikkelen.

Koffie?

Zoek je zoiets?


Webdesign

Wij zien webdesign als onderdeel van Creatie. Dus van strategie naar wireframe (functionele schetsen) tot en met werkende HTML.

Wordpress

Onze WordPress websites zijn modulair opgezet, wat betekent dat we een solide basisstructuur creëren die uitgebreid kan worden met extra functies en modules.

Toegankelijk

Jouw organisatie is digitaal toegankelijk. Voor iedereen. Weet je dat zeker? Heel zeker? Laten we de proef op de som nemen met de richtlijnen van de WCAG.

SEO / SEA

Een toffe site moet goed gevonden kunnen worden. We helpen je met SEO en SEA, of nemen dit compleet voor je uit handen.

Koppelingen

Wat lekker is aan een populair CMS: je kunt lekker koppelen. Zoals een CRM-systeem, e-commerce platform of marketing automation tool.

Mobile first

Uit statistieken blijkt dat het merendeel van de websites door minimaal de helft van de bezoekers met mobiele apparaten wordt bezocht.

Reviews


Annette Knijnenberg

Wat een fijne club om mee samen te werken! Voor Filmhuis Alkmaar ontwikkelde RAADHUIS o.a. de nieuwe website. Blij met het actieve meedenken, de slimme oplossingen en mooie design.

Lieke Danenberg

Creatief, slim en kennis van zaken. Al 15 jaar werk ik vanuit verschillende bedrijven en projecten met Raadhuis samen en elke keer slaan ze de spijker op de kop!

(Nog) meer weten?


Koffie?

Thee mag ook, of water. De cappuccino melk is vaak op of over datum. Je mag zelf kiezen met wie je graag om tafel zit.

Als het je niet uitmaakt kun je bellen naar 072 564 07 15 of mailen naar info@raadhuis.com.

Kerklaan 9
1829 BS
Oudorp (Alkmaar)

Bekijk op de kaart
Danny de Boer

Danny de Boer

Websites en marketing

Bart Verbiest

Bart Verbiest

Branding en concept