Branding

Zit er meer in je merk? Of begin je met iets nieuws? Een goed merk heeft een helder en onderscheidend verhaal en gaat verder dan logo en kleuren.

Koffie?

Zoek je zoiets?


Merkstrategie

Hoe ziet je merk eruit? Hoe moet het voelen en klinken? In je merkstrategie stellen we merkwaarden en het merkverhaal (belofte) op.

Logo

Simpel, herkenbaar, onderscheidend en gebaseerd op je merkverhaal. Je logo moet groots op een spandoek en bescheiden in de hoek kunnen staan.

Huisstijl

De huisstijl combineert alle visuele aspecten van je merk, zoals bijvoorbeeld lettertype, kleur, vormentaal, fotografie, video, patronen, etc.

Handleiding

Ga je zelf aan de slag met ons werk? Of andere partijen? Dan wil je dat het gebruik van logo en huisstijl goed uitgewerkt en vastgelegd wordt.

Naamgeving

Hulp nodig bij het bedenken van een (nieuwe) naam? Het kan best lastig zijn om een goede naam te verzinnen. We helpen je graag.

Slogan of payoff

Een goede slogan (of payoff) die je misschien jaren kunt gebruiken kan van grote waarde zijn. Het is je merkverhaal in meest korte vorm.

Reviews


Mirella Doss

Raadhuis is een kei in het ontwikkelen visuele identiteiten. Hun strategische keuzes laten je opnieuw kijken naar je merk of de ontwikkeling daarvan. Raadhuis heeft voor diverse evenementen van ons de visuele identiteit ontwikkeld. En telkens weer waren wij uitermate tevreden!

Gilles

Zeer tevreden, ze voelen je goed aan als klant zijnde. Luisteren goed naar de wensen en hebben een zeer duidelijke eigen mening. Geen ja knikkers, daar wordt je in mijn optiek alleen maar beter van. Samen sterk is dan ook zeker het motto.

(Nog) meer weten?


Koffie?

Thee mag ook, of water. De cappuccino melk is vaak op of over datum. Je mag zelf kiezen met wie je graag om tafel zit.

Als het je niet uitmaakt kun je bellen naar 072 564 07 15 of mailen naar info@raadhuis.com.

Kerklaan 9
1829 BS
Oudorp (Alkmaar)

Bekijk op de kaart
Danny de Boer

Danny de Boer

Websites en marketing

Bart Verbiest

Bart Verbiest

Branding en concept