Link Jongerenwerk

Nieuw werk! De identiteit en website van Link Jongerenwerk.

Geschreven door Bart van Koppen

“Make your mark”, was de slogan die uit de concept sprint kwam die wij voor de identiteit van Link hebben gedaan. Een concept sprint waarbij we juist positieve kant van Jongerenwerk wilde benadrukken.

In de woorden van Link zelf:
Wij geloven dat iedereen het vermogen heeft om een unieke stempel op het leven te drukken. “Make Your Mark” is meer dan een uitspraak; het is een uitnodiging om jouw talenten te ontdekken, veerkracht op te bouwen en jouw eigen weg te banen door de wereld.

We hadden het zelf niet beter kunnen zeggen!

De ‘Mark’ is het herkenbare vorm-element in de visuele identiteit. Het logo van Link is daarnaast ook geschreven als met een marker. Voor de kleurstelling hebben we vastgehouden aan het herkenbare blauw die Link al gebruikte. Wel een meer uitgesproken en frisse variant. En niet geheel toevallig de PMS 072 😉

Check de website: Link Jongerenwerk

Zonder creatie heb je niets

Sinds de oprichting is creatie het hart van ons bedrijf en de reden waarom opdrachtgevers voor ons kiezen. Iets bijzonders bedenken waar je zelf op had willen komen (maar dat niet deed). Iets presenteren wat je aan iedereen wil laten zien. Iets maken waar alle medewerkers trots op zijn. Meer weten? Check ons artikel.

Concept en creatie