Slimmer met Raadhuis Lab


Grafisch vormgever

Cylia Brinksma


Wij hebben het mooiste vak van de wereld en we merken dat onze opdrachtgevers dat ook vinden. Hoe leuk zou het zijn om mee te werken aan je eigen branding, website of campagne? Met Raadhuis Lab maken we dat mogelijk.

Wat is Raadhuis Lab?

Raadhuis Lab is een label van Raadhuis. We delen onze kennis en ervaring met onze opdrachtgevers, omdat we geloven dat we vanuit samenwerking sneller en sterker tot de kern van het verhaal kunnen komen. 

Waarom? Wij zijn goed in ons werk, maar onze opdrachtgevers zijn dat ook. Ze weten wat resoneert bij de doelgroep of hoe het concurrentielandschap eruit ziet. Welke woorden werken, welke beelden binnenkomen: samen komen we tot beter resultaat.

Workshops

Daarom bieden we korte workshops aan, zoals:

Deze workshops duren altijd max. 4 uur. We zorgen voor een verdeling van 25% luisteren, 75% doen. Zowel strategisch als creatief. Voor een aantal onderdelen werken we met eigen tooling, zoals ons Persona Canvas. Of onze Merkwaarden-set. 

Trainingen

Voor specifieke vragen bieden we trainingen aan. Dat doen we op maat (op basis van onze ervaring en strakke werkwijzen kunnen we relatief eenvoudig een programma opzetten). Daarnaast zijn er trainingen die vaker voorkomen, zoals:

Nieuwsgierig geworden?

We vertellen je graag meer. Stuur een mailtje naar Bart Verbiest > bartverbiest@raadhuis.com.

* Dit veld is verplicht